Ansikteslyft utan kniv - Mot slapp hud, rynkor och fina linjer med hjälp av Restylane, Juvéderm och Botox

Känner du att huden börjat hänga eller att den känns lite "tom", då är detta en behandling för dig. När man åldras och huden förlorar volym och spänst ser man kanske äldre ut i spegeln än vad man känner sig. Med denna behandling bygger vi upp vävnaden i olika delar av huden för att återskapa volym. Vi arbetar med hyaluronsyran och muskelavslappnande medel för ge hela eller delar av ansiktet ett lyft. Det gäller även hals, dekolletage och händer, som oftast är de områden som åldras snabbast. Kan vara ett alternativ till kirurgiska ingrepp. Behandlingen kan utföras på alla med en påbörjad åldrandeprocess. Fördelarna är många då återhämtningstiden är kort och riskerna få, du får ett omedelbart naturligt resultat med volym och mer lyster.

Vi börjar med en konsultation där vi lyssnar till dina önskemål och svarar på frågor. Vi går igenom hur just din behandling går till och vad det kan kosta. Vi ger information om vilka områden som är möjliga att behandla och du får fylla i ett hälsoformulär om dina eventuella tidigare sjukdomar, medicinering, utförda behandlingar eller operationer. Vi gör en analys där vi tar hänsyn till din ansiktsform, hudstruktur och förutsättningar. Utifrån det bokar vi ett möte där vi påbörjar behandlingen som vi tillsammans utformat för dig. Det går såklart även bra att boka konsultation i samband med behandling om du vill komma igång snabbare.

Behandlingen tar upp till ca 45minuter och återhämtningstiden är minimal. Den ger långvariga resultat utan ärr. Behandlingen utförs endast av sjuksköterskor som är specialutbildade inom området. Vi har valt produkter som ska ge dig maximalt restultat, med nya typer av fillers och nålar samt muskelavslappnande medel i kombination med hudvårdsprodukter för hemmabruk och hudvårdande behandlingar så som kemiska peeler eller microneedling.  

 

Man kan se en rodnad och svullnad och i sällsynta fall får man små blåmärken som kan behöva sminkas över.  Du får inte röra området eller ha på någon produkt på 6 timmar. Du ska inte arbeta med hemmavårds produkter som innehåller aha-syror på området på 4 dagar. Du får inte sola, bada eller träna på 24 timmar. Du ska helst sova på rygg de första 48 timmarna så produkten hinner sätta sig, du ska inte heller gör övningar som innebär att du är uppochner med huvudet. Vid avvikelser eller funderingar, tveka inte på att höra av dig. Vi finns här för dig!

Du skall inte ha någon infektion i kroppen när du kommer för din behandling. Huden i det området som skall behandlas skall vara hel och får inte vara uppretad. Har du några sjukdomar eller tar någon medicin, vänligen meddela det innan eller i samband med din bokning. Lika gäller vid om du är gravid eller ammar. För att minimera risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (Treo och Magnecyl), NSAID- preparat (Ipren). Undvik även kosttillskott såsom Omega 3,6 och E-vitamin ca 14 dagar före behandling. 

Kontakta oss eller boka in en konsultation för att lägga upp ett program för din hud.

Prislista Ansikteslyft utan kniv

BehandlingMer infoPris
Restylane fr 2.200:- 
Botox fr 2.200:-
Mironeedling fr    900:-
Kemisk peel fr    650:-
IPL fr    450:-

Boka din behandling online!

Välkommen att boka din tid med vår internetbokning