Gana Fill V PLLA Filler

Gana Filler ökar storlek och ger ökad volym där det behövs. Gana Filler används med fördel i ansikte och på hals och på kroppen tex knän, händer och dekolletage. Den används som vanlig hyaluronsyra filler men skillnaden mot vanliga hyaluronsyra fillers är att Gana är en PLLA och produktionen av kollagen och elastin fortgår i 2 till 5 år och det som den har producerats kommer att vara kvar i 5–10 år. Det kallas för en semipermanent filler.

Gana Fill´s aktiva substans poly-l-lactic acid (mjölksyra) är syntetiskt framställt och bryts ner själv av kroppen. När man injicerar den absorberas ämnet i kroppen utan några reaktioner och stimulerar hudens djupare lager i dermis vilket förbättrar hudstrukturen.

 

Poly-l-lactic acid har använts inom medicin i årtionden och används över hela världen, främst i absorberbara trådar inom kirurgi då ämnet stimulerar kollagen som är önskvärt vid suturering och förslutning av huden på djupare nivåer. Även i trådar för trådlyft.

 

Gana Fill skiljer sig mycket från en traditionell hyaluronbaserad filler, då den arbetar på orsaken till volymförlusten på grund av åldrande eller sjukdom och över tid för att hålla huden smidig och yngre och inte bara fyller upp förlorad volym som hyaluronsyra gör.

 

Gana Fill återskapar kollagen och elastin, som är grunden till volymförlust med tiden. När vi åldras minskar kollagenet och dess produktion i vår hud, detta bidrar till att huden blir rynkig och hängig.

 

När kollagenet inte återskapas, som vid vårt naturliga åldrande bli huden just hängig och rynkig.

 

Gana Fill har en större mängd ( 40% ) PLLA än andra på marknaden,  Gana fill för ansiktet 520mg (PLLA 210 mg)  vs andra PLLA  fyllmedel  150mg  (Gana Fill  X kropp 1560mg PLLA 630 mg)

 

Gana Fill är marknadens mest effektiva PLLA.

Gana fill förs in under huden med hjälp av tunna nålar som är gjorda på nanoteknik. Man injekterar sen PLLA i rätt läge under huden. Behandlingen genomförs till fördel med krämbedövning men det finns även lokal bedövning om önskas. Annan smärtlindrande eller lugnande medicinering kan ordnas efter behov. Behandlingen tar mellan 30-60 min beroende på omfattningen av området som ska stramas upp. Man ser en del av resultatet omedelbart i form av lyft och utfyllnad och resultatet blir ännu bättre under de kommande månaderna på grund av att kroppen bygger kollagen och elastin. Man upprepar behandlingen 2 ggr inom ca 6 veckor, efter det vid behov.

 

I vissa fall kan man behöva kombinera Gana fillers med ansiktsbehandlingar och injektionsbehandlingar (fillers och Botulinumtoxin) för att få det bästa resultatet.

  • Undvik sol, bad/dusch och träning minst 48h
  • Man ska massera huden minst 2 ggr/dag fördelaktigt med kräm i mellan behandlingarna men minst 6 veckor.
  • Undvik att röra området i ca 6h
  • Du ska helst sova på rygg de första 48 timmarna så produkten hinner sätta sig.

Vid avvikelser eller funderingar, tveka inte på att höra av dig. Vi finns här för dig!

Du skall inte ha någon infektion i kroppen när du kommer för din behandling. Huden i det området som skall behandlas skall vara hel och får inte vara uppretad. Har du några sjukdomar eller tar någon medicin, vänligen meddela det innan eller i samband med din bokning. Lika gäller vid om du är gravid eller ammar. För att minimera risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (Treo och Magnecyl), NSAID- preparat (Ipren). Undvik även kosttillskott såsom Omega 3,6 och E-vitamin ca 14 dagar före behandling.

 

Kontakta oss eller boka in en konsultation för att lägga upp ett program för din hud.

Inga dokumenterade skadliga biverkningar, dock kan blåmärken och lätt svullnad från sticken uppstå.

Prislista Gana Fill V PLLA Filler

BehandlingMer infoPris
Kinder (ca 8ml) 50 min 4.500:-
Nasolabial (linje mellan näsvinge och mungipa)(ca 4ml) 40 min 2.500:- 
Tinngingar (ca 4ml) 40 min 2.500:-
Käklinje (ca 5ml) 40 min 3.000:-
Sura mungipor (ca 4ml) 40 min 2.500:-
Hals (ca 4ml) 50min 2.500:-
Händer (ca 6ml) 40 min 3.500:-
Dekolletage (ca 8 ml) 50 min 4.500:-
Hela ansiktet (ca 15ml) 60 min 10.500:-
Ansikte & hals (ca 20ml) 80 min 12.000:-
Ansikte, hals & dekolletage (ca 28ml) 90 min

15.500:-

Gana filler per ml   650:-

Boka din behandling online!

Välkommen att boka din tid med vår internetbokning