Läppar och mun - läppförstoring, läpprynkor och gummy smile

Ett leende är bland det vackraste som finns! Våra läppar är en viktig del av vårt utseende och de flesta vill ha vackert formade läppar med lagom fyllighet och plut. En för liten överläpp kan upplevas som snipig, pusslinjer där läppstiftet sitter eller att proportionerna i ansiktet inte stämmer. Man kan också tycka att men visar för mycket tandkött när man skrattar, så kallat gummy smile. Detta är problem som enkelt går att lösa med hjälp av fillers och botox.

Läppkonturering, läppförstoring med fillers

Med läppförstoring med Fillers är det både enkelt och säkert att få en mer sensuell mun. Kvinnor och män kan i alla åldrar förbättra sitt utseende genom på ett naturligt sätt göra en läppförstoring som lyfter fram läpparna, ett sätt att återfå sina drag eller förbättra proportionerna.

 

Det kan hända att läpparna förlora sin volym med åren och blir platta och lite skrynkliga, en diskret filler behandling kan då återge läpparna sin släta och glänsande yta.

 

Pussrynkor/ rökrynkor med fillers och botulinumtoxin (botox)

Med åren blir får de flesta tunna rynkor runt om läpparna. De kallas pussrynkor eller rökrynkor men drabbar inte bara rökare. När läpprynkorna sträcker sig in i läppkanten kan de vara störande och läppstiftet kan flyta ut.

Detta kan vi enkelt behandla med filler Restylane eller Restylane Vital och botuliniumtoxin.

 

Gummy smile, synligt tandkött, med botulinumtoxin

Gummy smile, när tandköttet syns ovanför tänderna när man skrattar. Med botuliniumtoxin kan man mycket enkelt korrigera detta så att läppen sänks lite och döljer tandköttet. Många är inte medvetna om hur stor skillnad det gör för utseendet, läpparna och leendet att behandla gummy smile. Du kan le och skratta hur mycket du vill och den som ser dig kan tittat på dina läppar istället för på tandköttet.

 

Sura mungipor med fillers Restylane

Vi ser alla olika ut och beroende på om din mun slutar uppåt eller nedåt kan din omgivning uppfatta dig som sur trots att du egentligen är på gott humör. Att ha så kallade ”sura mungipor” är alltså oftast ett medfött fenomen. En del har väldigt tydliga rynkor eller veck på sidan av munnen som sluttar nedåt och dessa blir ofta allt tydligare med åren. Med hjälp av fillers kan du behandla dina mungipor och ge ditt ansikte ett positivare utryck även i avslappnat läge.

 

Läs mer om fillers Restylane här.. och botilinumtoxin (botox) här...

 

Rynkor, linjer och pigmentering med Dermapen microneedling

Dermapen orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av 12 sterila engångs nålar som gör små microkanaler i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt med 80%. Som en naturlig reaktion efter en microneedling vill kroppen reparerar skadan, som i sin tur stimulerar till nyproduktion av naturligt kollagen och det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

 

Läs mer om Dermapen här...

 

Rynkor, linjer samt uppstramning av huden med ELOS IPL

IPL-behandling är en ljusbehandling som används för hudföryngring, s.k. photo skin rejuvenation, där ljuset verkar på djupet i huden och ökar elasticitet och spänst genom att stimulera till nybildning av kollagen.

 

Läs mer om ELOS IPL här....

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där man lägger aktiva ämnen på huden, ofta syror av olika slag, för att förbättra och föryngra huden. När vi skalar av de döda hudcellerna så sätter vi fart på celldelningen i yttre hudskiktet, epidermis. Dessutom stimulerar vi det djupare hudskiktet dermis så att mängden kollagen, elastin och hyaluronsyra ökar. Detta leder till en hy med ökad spänst, glans och lyster.

 

Med diatermi och/eller kryobehanlding kan man ta bort fina kärl/ körsbärsmärken runt munnen. De är båda lätta, säkra och prisvärda behandlingar.

 

Prislista Läppar och mun

BehandlingMer infoPris
Restylane fr 2.700:- 
Botox fr 2.200:-
Dermapen Mico Neeling  fr    900:-
IPL fr    450:-
Kemisk peel fr    650:-
Epil fr    285:-
Dermapen Cryo fr    400:-
Läs mer om priser under specifik behandling.    

Boka din behandling online!

Välkommen att boka din tid med vår internetbokning