Mesoterapi - En effektiv behandling mot bl.a. åldrande och celluliter.

Mesoterapi är en effektiv behandling mot åldrad hud som blivit slapp och fått rynkor och linjer. Man kan också behandla acne ärr, solskadad hud, alopecia, bristningar och celluliter, minska fettdepåer och strama upp huden så den får ett yngre utseende.

Mesoterapi är ett mycket effektivt anti-aging behandling som fungerar biologisk i huden och ger näring åt huden som är i behov att upprätthålla vitalitet. Ordet Mesoterapi härstammar från det grekiska order meso betyder "mitten" och Therapeia betyder "att behandla medicinskt." I princip innebär detta att man vill behandla det mellersta hudlagret, som kallas för dermis. Genom att tillföra näringsämnen och aktiva ingredienser till huden genom mikroinjektion eller mikroneedling. När huden är försedd med olika näringsämnen, har detta en positiv effekt på de olika cellerna i huden och ger  huden en ny vitalitet och glans. Hjälpa huden till fettförbränning och cirkulation och därigenom få effekt på små fettdepåer och celluliter.

 

De vanligaste näringsämnena och ingredienserna man slussar in är: hyaluronsyra, vitaminer, aminosyror, mineralsalter och botox (botulinumtoxin  A)

 

  • Ansikte- rynkor, linjer, uppfräschning, pigmentfläckar,  lyster och glöd
  • Hals- linjer, rynkor, pigmentfläckar
  • Dekolletage- linjer, rynkor, pigmentfläckar
  • Handryggen- rynker och solskador
  • Celluliter
  • Alopecia (håravfall)
  • Bristningar /streier
  • Överflödigt fett på kroppen
  • Acne/acneärr

Mesoestetic är ett globalt företag inom hudvård och estetisk medicin. Mesoestetic pharma group grundades 1984 i Barcelona och företaget finns representerat i över 90 länder och erbjuder ett av de bredaste hudvårdssortimenten på marknaden för salong/klinik och för konsument. Resultatinriktade produkter med extremt brett sortiment innehållande cosmeceuticals, kemiska peels och mesoterapiprodukter av allra högsta kvalitet. Företaget är världskänt för sina skinboosters, vitamincocktails, kemiska peelingar och produkter för behandling av pigmenteringsproblem samt anti-aging produkter för hemmabruk.

 

Mesoestics mesoterapi ampuller och vialer för klinikbehandling finns både med singelsubstanser som tex centella asiatica, organisk silica, C-vitamin, DMAE och hyaluronsyra mfl samt mixade cocktails för att behandla specifika hudproblem. De är eftertraktade eftersom de kan användas tillsammans med microneedling och mesoterapi.

Prislista Mesoterapi

För mer info kontakta kliniken.

Boka din behandling online!

Välkommen att boka din tid med vår internetbokning