Ögon - Mot trötta ögon, linjer, rynkor, mörka ringar och påsar under ögonen

Visste du att det första vi ser hos en annan människa är just ögonen och att det sägs att ögonen är själens spegel... Pigga ögon lyfter hela ansiktet och det är därför det är så viktigt att lyfta fram ögonen och minska rynkor, påsar och ringar under ögonen.

  • Tear Trough (litet dike från ögonvrån ner mot kind)
  • Kråksparkar
  • Mörka ringar
  • Ögonbrynslyft
  • Påsar under ögonen
  • Ögonlocksopration med eller utan kniv
  • Premanent make-up, eyeliner, ögonbryn
  • Bekymmersrynkan mellan ögonbrynen

Tear Trough, kallas den fördjupningen under ögat som kan ge ett trött utseende och ringar under ögonen. Vi behandlar tear trough med fillers, kemisk peeling och microneedling.

Kråksparkar kallas de skrattrynkorna/linjerna som finns i yttre ögonvrån. Små kråksparksrynkor är oftast lite charmigt men det är när de blir djupa och lite påsiga som de blir mindre charmiga och man vill göra något åt dem. Vi behandlar kråksparkar med botox, fillers, kemisk peeling, microneedling, IPL SkinRejuvination eller IPL SkinTightning.

Ögonlocks oration utan kniv

En ny kosmetik icke-invasiv behandling, med plasmaljus, för huduppstramning har utvecklats av Plasma Factory i Tyskland. Behandlingen som kallas Plasma lift. Metoden påverkar enbart hudens översta lager (=Epidermis), till skillnad från tidigare kända metoder. En elektrostatisk teknologi gör det nu möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner. Behandlingen är ytlig, dvs. man sticker aldrig hål på huden.

 

Ögonlocksoperation. Hängande övre ögonlocken är vanligtvis ett ärftligt åldersrelaterat fenomen. Det kan vara för mycket ögonhud med eller utan utbuktning av fett bakom ögonlocket. Om det finns rikligt med fett bakom ögonlocket kommer det också att tas bort. Som vid all kirurgi kommer snitt i huden att orsaka ärr. Men vid ögonlockskirurgi ligger ärret i ett naturligt veck på ögonlocket och det brukar inte vara synligt när ögonen är öppna. Eftersom de flesta har ljusa asymmetriska ögon / ögonlock, kan även ärren vara motsvarande asymmetriska. I vissa fall sträcker sig ärr ut på sidan av ögonlocket och blir därmed synligare. Vanligtvis försvinner ärret helt efter 3-6 månader.

Ögonbrynslyft är ett mindre ingrepp som kan ge dig ett piggare och ungdomligare utseende med botox och fillers, som är mycket snabbare och enklare alternativ istället för plastikkirurgi.  

Bekymmersrynka som sitter mellan ögonbrynen ger ansiktet ett argt utseende. Vi behandlar bekymmersrynkan med botox o och/eller med fillers.

Permanent makeup – micropigmentering, vi ser till att du känner dig vacker dygnet runt - oavsett vad som händer! Permanent makeup innebär att vi gör ett implantat i huden med EU-godkända medicinska färger bestående av järnoxid - som inte innehåller några tungmetaller eller är allergiframkallande.

 

Vi kan framträda och göra så fransarna ser fylligare ut med eyeliner, forma eller fylla i dina ögonbryn samt läppkontur.

 

För att veta vilken behandling som passar just dig och din hud, rekommenderar vi dig att boka en konsultation först. Där ser vi och lägger upp en behandlingsplan tillsammans, för få det bästa resultatet som är möjligt.

Om man inte vill använda mascara varje dag, har problem med rinnande ögon och inte kan använda mascara eller om man vill känna sig lite fräschare och piggare så kan vi erbjuda färgning av fransar och bryn samt formning av brynen för att rama in ansiktet lite mer och få ett piggare utseende.

Prislista Ögon

BehandlingMer infoPris
Filler/skinbooster fr

2.700:- 

Botox fr 2.200:-
IPL fr    450:-
Microneedling fr    900:-
Plasma lift undre eller övre ögonlock   4.900:-
Läs mer om priser under specifik behandling.    

Boka din behandling online!

Välkommen att boka din tid med vår internetbokning