Behandlingar mot rynkor, fina linjer, slapp & åldrad hud.

I takt med att vi åldras och utsätter vår hud för olika yttre och inre påfrestningar bildas linjer och rynkor. Hos en ung hud bidrar en hög halt av kollagen, elastin, hyaluronsyra och kollagen för att upprätthålla hudens struktur och hålla den slät och fast. Tyvärr så reduceras halterna av dessa ämnen över tid och resulterar i slapp, livlös hud med rynkor och fina linjer.

Men dessa ämnen minskar i huden så blir huden mindre mjuk och smidig. Rynkor är en oundviklig del av att bli äldre men det finns olika faktorer som skyndar på deras utveckling, som till exempel solexponering, rökning och torr hud, är de främsta faktorerna. Åldrandet kan vi inte stoppa och de andra faktorerna är svåra att undvika helt, men ju mindre huden vistas ute i sol och om man undviker rökning så är det en bra början!

  • Olika typer av kemsik peeling, te.x. PRX-T33
  • SkinTightening med IPL
  • Plasmalift
  • Microneedling
  • Fillers
  • Botox

För att veta vilken behandling som passar just din hud, rekommenderar vi dig att boka en konsultation först, där vi ser och lägger upp en behandlingsplan tillsammans för få det bästa resultatet som möjligt.

Prislista Rynkor och linjer

BehandlingMer infoPris
Restylane fr 2.700:- 
Botox fr 2.200:-
Kemisk peel fr    650:-
Dermapen microneedling fr    900:-
SkinTightening med IPL fr  1.500:-
Läs mer om priser under specifik behandling.    

Boka din behandling online!

Välkommen att boka din tid med vår internetbokning