Fillers och skinboosters för läppförstoring mot rynkor och fina linjer - Restylane och Juvéderm

Fillers och skinboosters för läppförstoring och ansikteskonturering mot rynkor, linjer och ärr med hjälp av hyaluronsyra. Behandling av rynkor har en föryngrande effekt och med fillers ser det helt naturligt ut. Rynkor gör ofta att man ser äldre ut. Rynkor uppstår när huden förlorar elasticitet och volym, med ett samband av tyngdkraftens verkan på huden och mimik. Med en rynkbehandling med fillers kan vi snabbt och enkelt få huden att se yngre, fräschare och slätare ut med tydligare konturer. Vi "pausar" åldrandet.

Fillers/skinboosters är ett samlingsnamn för alla gelpreparat som består av hyaluoronsyra såsom t.ex. Restylane och Juvéderm. Det är en injektionsbehandling där man fyller ut rynkor och veck, ger volym eller ger tydligare ansiktsdrag och vitalisering av huden. Fillers är en mycket populär estetisk behandling eftersom det ger omedelbart resultat. Det innebär låg risk och mycket begränsad konvalescens. Vara fillers är icke-permanenta vilket innebär att de bryst ner med tiden och tillslut försvinner helt. Resultatet håller oftast 6-12 månader och ibland längre. Man rekommenderar att fylla på innan allt har gått ut för större effekt och hållbarhet, mellan 4-12 månader. Injektioner av ansiktskonturering håller oftast längre då de ligger djupare.

Man behandlar rynkor med fillers/skinboosters som glabella (argrynkan), sura mungipor, nasolabialveck (linjen mellan näsvinge och mungipa), skrattlinjer, haka och kråksparkar.

 

Ansiktskonturering innebär att man på djupet injekterar fillers för att öka volym till kindben, haka, käklinje, trötta ögon sk. Tear Trough, tinningar och näskonturering.

 

Man kan även göra ett litet ögonbrynslyft.

Är en näst intill kroppsidentisk produkt och innehåller lokalbedövning så behandlingen inte särskilt smärtsam. Restylane är en svensk produkt och används över hela världen sedan 1996. Cirka tjugo miljoner behandlingar har gjorts. Restylane har en bred produktportfölj där de olika produkterna är framtagna för att skräddarsy behandlingen utifrån varje individs önskemål och förutsättning.

Restylane Skinbooster är en serie produkter för hudföryngring som fungerar så att de förbättrar hudens elasticitet och struktur. När vi åldras förändras hudens egenskaper – kollagen och elastiska fibrer bryts ner och utbredningen av och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Det gör att din hud blir strävare, torrare och mindre spänstig. Den biologiska klockan spelar en viktig roll i den här processen men även livsstilsfaktorer som sol-, rök- och alkoholvanor har sin del i det hela. Skinboosters är en annan produkt hos Restylane, där man arbetar med en mer tunnflytande, än andra hyaluronsyra för att behandla de finaste linjerna eller när en linje precis har börjat synas. Linjer så som linjer i pannan, pusslinjer runt munnen och fina kråksparkar. Man kan även fuktboosta stora områden t.ex. hela kinder mot ärr och för hudföryngring.

 

Öka hudens elastictet och förbättra hudens struktur. Restylane är en skönhetsbehandling som kan hjälpa. Den skapar en strålande hy genom att försiktigt och naturligt släta ut huden inifrån. Genom att tillföra hyaluronsyra återställer Restylane fuktbalansen och förbättrar strukturen och elasticiteten i huden. I vetenskapliga studier har Restylane Skinbooster visats förbättra hudens egenskaper och kan användas för att föryngra huden i ansiktet, halsen, dekolletaget och ovansidan av händerna.

 

Restylane och Restylane Lift är två lite mer tjockflytande varianter som används för behandling av rynkor och veck och för läppförstoring. Vanliga veck och rynkor som behandlas med Restylane och Restylane Perlane är argrynkan i pannan och nasolabialvecken (vecken från näsan ner mot sidorna av munnen).

 

Restylane Lipp är framtagen speciellt för att passa i läpparna som är mjuka och rör sig mycket. Den ger mycket naturliga och fylliga läppar och sitter längre i läpparna. Finns som volym för dig som vill ha större läppar. Läpparna är en viktig del av vårt utseende och de flesta vill ha en vackert formade mun med lagom fyllighet och plut. Läppförstoring med Restylane är både säkert och enkelt sätt att få en sensuell mun. Kvinnor i alla åldrar kan förbättra sitt utseende genom att på ett naturligt sätt göra en läppförstoring som lyfter fram läpparna. Med åren kan läpparna förlora volym och läppstiftet kan rinna ut i rynkor runt munnen.

Man kan se en rodnad och svullnad och i sällsynta fall får man små blåmärken som kan behöva sminkas över.  Du får inte röra området eller ha på någon produkt på 6 timmar. Du ska inte arbeta med hemmavårds produkter som innehåller aha-syror på området på 4 dagar. Du får inte sola, bada eller träna på 24 timmar. Du ska helst sova på rygg de första 48 timmarna så produkten hinner sätta sig. Vid avvikelser eller funderingar, tveka inte på att höra av dig. Vi finns här dig!

Du skall inte ha någon infektion i kroppen när du kommer för din behandling. Huden i det området som skall behandlas skall vara hel och får inte vara uppretad. Har du några sjukdomar eller tar någon medicin, vänligen meddela det innan eller i samband med din bokning. Lika gäller vid om du är gravid eller ammar. För att minimera risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (Treo och Magnecyl), NSAID- preparat (Ipren). Undvik även kosttillskott såsom Omega 3,6 och E-vitamin ca 14 dagar före behandling.

 

Kontakta oss eller boka in en konsultation för att lägga upp ett program för din hud.

Prislista Fillers

BehandlingMer infoPris
Filler  0,5 ml 2.500:- 
Filler  1,0 ml 3.500:-
Filler  2,0 ml 6.700:-
Filler  3,0 ml 9.600:-
Filler  4,0 ml 12.400:-
Skin booster  1,0 ml 2.500:-
Skin booster (priset gäller 2ml inom 30 dagar) 2,0 ml

4.700:-

Skin booster (priset gäller 3ml inom 60 dagar) 3,0 ml 6.400:-
   

 

     

Boka din behandling online!

Välkommen att boka din tid med vår internetbokning